Browsing by Subject "Alimentos"
Now showing items 1-4 of 4
-
Development of an online food frequency questionnaire and estimation of misreporting of energy intake during the COVID-19 pandemic among young adults in Peru
(FrontiersCH, 2022)Background: The Young Lives longitudinal study switched to remote data collection methods including the adaptation of dietary intake assessment to online modes due to the physical contact restrictions imposed by the COVID-19 ... -
El impacto de la pandemia en el sistema de distribución de alimentos del Perú : los mercados de abastos minoristas
(Grupo de Análisis para el DesarrolloPE, 2022)Durante el año 2020, la emergencia sanitaria del COVID-19 puso a prueba la efectividad y la capacidad de resiliencia del sistema de distribución de alimentos del Perú, en particular, en su pieza más importante: los mercados ... -
Interactions between genetic and lifestyle factors on cardiometabolic disease-related outcomes in Latin American and Caribbean populations : a systematic review
(FrontiersCH, 2023)Introduction: The prevalence of cardiometabolic diseases has increased in Latin American and the Caribbean populations (LACP). To identify gene-lifestyle interactions that modify the risk of cardiometabolic diseases in ... -
Shock de precios y vulnerabilidad alimentaria de los hogares peruanos
(Grupo de Análisis para el DesarrolloPE, 2009)El estudio está orientado a cuantificar los efectos económicos del súbito aumento de los precios de alimentos en los hogares peruanos en el período 2007-2008 e identificar a los hogares en situación de vulnerabilidad ...